במרחבים אינסופיים של טבע, אדמת בזלת ומטעים מוריקים,
צצים להם מקומות מיוחדים שיוצרים את הקולינריה באדמת חבל הבשן.
טעמים של ירקות ופירות שהרגע נקטפו, יין מגפן שצמחה בין סדקי הבזלת ושל חקלאות המתקיימת כאן כבר דורות רבים.
אנחנו בארץ הבשן, נשמח להכיר לכם את המקומות
הקטנים הללו, כאלה שרק המקומיים מכירים.
נפגיש אתכם עם האנשים, הסיפורים והטעמים של חבל הארץ המופלא הזה.
כך שתוכלו לטעום, להציץ, לשאול, לחוות, להריח, לגעת ולהבין שמאחורי כל מוצר שתפגשו מסתתר סיפורה של אדמת הבשן ואנשיה.
למידע נוסף והזמנות :